Algemene voorwaarden

Artikel 1. | Algemeen
1.1 De algemene voorwaarden van Jewels by June zijn van toepassing op alle bestellingen. Wanneer je een artikel bestelt, ga je akkoord met deze voorwaarden. Als je vragen hebt over deze voorwaarden, kun je contact opnemen met Jewels by June via info@jewelsbyjune.com


Artikel 2. | Overeenkomst & Bestelling
2.1 De overeenkomst is bindend vanaf het moment dat een bestelling bevestigd is.
2.2 Bij op maat gemaakte, custom bestellingen dient een aanbetaling van 50% van de totaalprijs gedaan te worden. Jewels by June verwerkt de bestelling zodra de aanbetaling ontvangen is. Het resterende bedrag dient betaald te worden alvorens het product verstuurd kan worden.
2.3 Jewels by June levert handgemaakte producten, hier gaat veel liefde maar ook tijd in zitten. Gemiddeld duurt het zo'n 1 tot 4 weken totdat een custom bestelling binnen is. Indien hier meer tijd overeen zal gaan, wordt dit op voorhand besproken. Redenen hiervoor kunnen de levering van goud of specifieke edelstenen zijn.
2.4 Indien de klant na het ondertekenen van dit contract en het doen van de aanbetaling alsnog van de opdracht af wilt zien, heeft Jewels by June het recht om annuleringskosten in rekening te brengen. Dit bedrag komt neer op 50% van de waarde van de overeenkomst (de aanbetaling).
2.5 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle producten zijn handgemaakt en zijn dus uniek, hierdoor kunnen ze ietwat afwijken van de voorbeelden.
2.6 Jewels by June heeft het recht een bestelling te weigeren en een overeenkomst te ontbinden.

Artikel 3. | Betaling & Betaalmethoden
3.1 Alle transacties zijn in euro en kunnen gedaan worden via de volgende betaalmethodes: iDEAL, PayPal.
3.2 Indien er per ongeluk een verkeerde prijs vermeld is en het gaat duidelijk om een vergissing, hebben wij het recht om het aan te passen. Dit is ook van toepassing indien de bestelling al bevestigd is.

Artikel 4. | Verzendkosten & levertijd
Verzendkosten zijn voor de koper en gebaseerd op de huidige Post NL tarief. Pakketjes worden met track & trace code verstuurd, maar indien gewenst kunnen we je pakketje ook aangetekend of verzekerd verzenden. Wanneer de consument kiest voor verzending met track & trace of aangetekend verzenden, ligt het risico hiervan bij de consument: vermist geraakte producten worden niet kosteloos opnieuw gemaakt en verstuurd. Indien een pakketje vermist raakt, maar de track & trace status aangeeft dat deze ‘gesorteerd’ of ‘onderweg’ is, zal Jewels by June in samenwerking met Post NL een onderzoek starten. Geeft de track & trace aan dat de status ‘bezorgd’ is, dan is Jewels by June niet langer verantwoordelijk voor het pakketje en gaan wij er van uit dat de producten zijn bezorgd.
Producten afhalen in Breda is mogelijk in overleg.

Artikel 5. | Retourneren & Omruilen
5.1 Op maat gemaakte sieraden zijn speciaal voor jou gemaakt, en kunnen hierdoor helaas niet retour gestuurd worden.
5.2 Normale (niet op maat gemaakte) producten mogen tot uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling ontvangen hebt retour gestuurd worden. Wanneer het product buiten deze periode retour gestuurd wordt hebben wij het recht de retour te weigeren.
5.3 De kosten en de verantwoordelijkheid van een retourzending zijn voor de klant.
5.4 Gebruikte/beschadigde/incomplete producten welke retour gestuurd worden mogen geweigerd worden.
5.5 Probeer zo veel mogelijk de originele verpakking te gebruiken wanneer het product retour gestuurd wordt.

Artikel 6. | Garantie
6.1 Juwels by June geeft 6 maanden garantie op de kwaliteit van het product. Bij gebreken die zijn ontstaan als gevolg van verkeerd gebruik of gebrek aan zorgvuldigheid, of het gevolg van veranderingen/reparaties aan het sierraad door derden, is de garantie ongeldig. Ben je niet tevreden over de kwaliteit van een product, stuur een e-mail naar info@jewelsbyjune.com
6.2 Na contact zullen wij een passende oplossing voorstellen. Jewels by June zal besluiten een van de volgende opties aan te bieden:

  • Reparatie van het product
  • Vervanging van het product
  • Tegoedbon van Jewels by June

Artikel 7. | Copyright
7.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door Jewels by June zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van Jewels by June mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar gebruikt worden.

Artikel 8. | Disclaimer 
8.1 Edelstenen en mineralen zijn nooit een vervanging voor medicatie en medische zorg, maar kunnen ondersteunend werken. Raadpleeg daarom altijd een (huis)arts of medisch specialist bij klachten!